Trion nodigt je uit!

Wil jij leraar worden in het voortgezet onderwijs en ben je op zoek naar een dynamische Opleidingsschool? Dan biedt de diversiteit binnen Trion jou verschillende  kansen en mogelijkheden, we kijken graag op welke opleidingsschool je jouw kwaliteiten verder kunt ontwikkelen.  Speciale focus binnen Trion ligt op maatwerk, videofeedback, internationalisering, jongerencoaching en digitale didactiek. Zowel voltijd- als deeltijdstudenten worden uitgenodigd te solliciteren.

Word lid van de leergemeenschap in onze opleidingsschool. Werk en leer samen met collega‚Äôs in de school in allerlei vormen van leergroepen zoals, co-teaching, lesson study, videoclub, intervisie, vakdidactische netwerken enzovoort. Zoek jij een dynamische en uitdagende stage op een school waar je je snel thuis voelt? Neem dan contact op met een van de contactpersonen.

fotoinzet-hlaan_bewerkt.2