Stage en werkplekleren

Wil jij docent worden in het voortgezet onderwijs? Dat leer je het beste in de praktijk. Bij de Trion Opleidingsschool doe je als student relevante werkervaring op. Die ervaring verbinden we aan theoretische, praktische en zelfregulatieve kennis, waarbij je leert om zelf goede keuzes te maken. Met werkplekleren maak je kennis met verschillende aspecten en rollen uit de onderwijspraktijk. Om dit in de praktijk toe te kunnen passen stel je je persoonlijke leerdoelen op in een leerwerkplan.

Ben je op zoek naar een stage op een Trion School, neem dan contact met de schoolopleider van de desbetreffende locatie.

Extra foto.2