Strabrecht College

Op het Strabrecht College krijgen studenten de ruimte om zichzelf, binnen de gestelde kaders, te ontwikkelennaar eigen inzicht. Ze krijgen de kans om zelf onderwijs te ontwerpen en geven en onderdeel uit te maken vanhet onderwijsteam. De vraag van de student staat duscentraal.Het Strabrecht College is een kleinschalige, duurzame school in het groen en heeft in augustus 2020 zijn intrekgenomen in een nieuw gebouw. In het ontwerp heeft de architect zich laten leiden door de thema'sduurzaamheid en circulariteit.

Schoolwebsite: www.strabrecht.nl

Grote Bos 2